0223 - 616 509

Juridisch medewerker: mr. drs. R.W.J. (Ron) van der Heiden

mr. drs. R.W.J. (Ron) van der Heiden heeft rechten en psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2006 werkzaam bij advocatenkantoor Van der Heiden. Hij richt zich hoofdzakelijk op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) en is gediplomeerd en gecertificeerd WSNP-bewindvoerder.

Daarnaast heeft R.W.J. van der Heiden zich gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wat dat laatste rechtsgebied betreft, is hij tevens redactielid van het gerenommeerde juridisch vakblad: De Praktijkgids (Prg.) waarin hij de sectie arbeidsrecht invult. De Praktijkgids behoort tot de drie meest gelezen vakbladen van Kluwer. Hij houdt zich onder meer bezig met arbeidsovereenkomstenrecht, afwikkeling van dienstverbanden, vaststellingsovereenkomsten, aansprakelijkheid na bedrijfsongeval, arbeidsomstandigheden, voor zowel werkgevers als werknemers. Ook heeft hij ruime ervaring met de Wwz en Wnt.

Tevens wordt conflictbemiddeling en mediation aangeboden op allerlei rechts- en andere probleemgebieden (met uitzondering van familie- en scheidingsrecht). Eveneens kunt u bij hem terecht voor analytisch bedrijfsonderzoek en marketingvraagstukken, alsmede voor arbeids- en organisatiepsychologische zaken.

Contact: rwj.vanderheiden@vanderheidenadvocaten.nl